Nets Spire SPc5 maksupääte (LAN)

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,
    Yksinkertaista myyntiäsi Uusi Spire-maksupäätemallistomme on kätevä ja luotettava valinta myymälääsi. Sekä sinä että asiakkaasi hyötyvät yksinkertaisesta ja sulavasta käyttöliittymästä. Maksupäätteet toimivat saumattomasti Netsin tilityspalvelun kanssa, jossa Nets maksaa tapahtumat tilillesi. Kannettava malli sisältää 3G-dataliittymän ja sitä voi käyttää myymälöissä joissa ei ole laajakaistayhteyttä tai missä tahansa kohtaatkin asiakkaasi. Se voi vastaanottaa niin lähimaksukortteja kuin mobiilimaksuja.

Tilaa maksupääte

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Kuvaus

 

  • Toimitetaan esiasennettuna ja käyttövalmiina
  • Vaihtolaitepalvelu vikatilanteissa ja 24/7 asiakastuki
  • Uudistettu käyttöliittymä ja verkkopalvelu tapahtumien seuraamiseen
  • Valmis turisteille: tukee JCB-, UnionPay- ja Diners-kortteja
  • Uudistettu käyttöliittymä Moderni, selkeä käyttöliittymä on suunniteltu lisäämään tuottavuuttasi ja nopeuttamaan asiointia. Selkeät näytöt ohjeistavat maksamisessa ja ilmaisevat maksun onnistumisen. Yksityiskohtaiset raportit maksutapahtumista saat suoraan laitteesta tai kirjautumalla verkkoportaaliimme

Lisätiedot

Sopimus

1–3 pv (+60€ avausmaksu), 1kk (+60€ avausmaksu), 2k (+60€ avausmaksu), 3kk (+60€ avausmaksu), 4kk (+60€ avausmaksu), 5kk (+60€ avausmaksu), 6kk (+60€ avausmaksu), 12kk (+50€ avausmaksu), 36kk (+50€ avausmaksu)

Avausmaksu

Alle 6kk sopimuksissa on 60€/pääte ja yli 6kk sopimuksissa 50€/pääte.