Maksupäätteet

Meiltä saat joustavat ja monipuoliset vaihtoehdot sekä maksupäätteen malliin että maksupäätteen vuokra-aikaan. Pitkän kokemuksemme avulla autamme sinua löytämään yritykselle sopivan maksupäätteen. Asiakaspalvelumme antaa sinulle yksilöllistä palvelua kaikissa maksupääteasioissa sekä auttaa vikatilanteissa. Korkealaatuinen ja henkilökohtainen asiakaspalvelu on toimintamme kulmakivi.

Kiinteät maksupäätteet

Langattomat maksupäätteet

Kysy lisää: (08) 5304608

Maksupääte helpottaa niin pienen, keskisuuren kuin suurenkin yrityksen kaupankäyntiä. Korttimaksaminen on vuosi vuodelta suositumpi maksutapa. Maksupääte lisää yrityksen houkuttelevuutta ja tekee kaupankäynnistä kätevämpää sekä asiakkaalle että yritykselle. Asiakkaan ei tarvitse lähteä nostamaan käteistä, kun ostokset voi maksaa kortilla maksupäätteelle.

Helpoin tapa hankkia maksupääte yrityksen käyttöön on maksupäätteen vuokraaminen. Tarjolla on eri pituisia maksupäätteiden vuokra-aikoja. Meidän kauttamme maksupäätteen vuokraaminen sujuu vaivattomasti ja nopeasti.

Tarjolla on monenlaisia maksupäätevaihtoehtoja. Esimerkiksi yrityksesi toimiala, koko ja sijainti vaikuttavat siihen, mikä on yrityksellesi sopivin maksupääte. Voit valita joko langattoman maksupäätteen tai kiinteän laajakaistayhteyden maksupäätteen.

Laajasta valikoimastamme löydät ensiluokkaiset maksupäätteet suosituimmilta ja tunnetuimmilta valmistajilta, kuten Nets, Verifone ja Poplatek. Olivatpa yritystoimintasi olosuhteet siis millaiset hyvänsä, meiltä saat varmasti oikeanlaisen maksupäätteen käyttöösi. Mikäli kaipaat apua oikean maksupäätteen valintaan, ota meihin yhteyttä ja autamme mielellämme.

Maksupäätteen käyttöönotto on helppoa ja mutkatonta. Sinun ei tarvitse alkaa asennustöihin, sillä laitteet toimitetaan aina käyttövalmiina. Kun siis teet päätöksen maksupäätteen hankkimisesta, yrityksesi pääsee käyttämään sitä nopeasti.

Maksupäätepalvelumme helpottaa sekä asiakkaan että pankin toimintaa. Halutessasi saat meiltä avaimet käteen -paketin, johon sisältyy myös kauppiassopimuksen solmiminen. Autamme kaikissa maksupäätteisiin liittyvissä kysymyksissä. Osaava, asiantunteja ja kokenut tukemme vastaa kassapäätettä ja palveluitamme koskeviin kysymyksiin. Voit myös lukea ohjeita maksupäätteen vaivattomaan käyttöön blogiartikkelistamme ”Vinkkejä maksupäätteen käyttöön”. Lisäksi autamme myös laitevian sattuessa: huollamme laitteet itse.

TeamViewer etätukeen Etätuki