Korttimaksu on välttämättömyys

Suomessa korttimaksu on erittäin suosittua.  Asiakkaat suosivat korttimaksamista, sillä se on nopeaa ja helppoa. Lähimaksu tekee sen entistä nopeammaksi! Laadukkaalla maksupäätteellä varmistat, ettei veloitus tilanteessa tule hidasteita. Maksupääte toimii kaikenlaisessa ympäristössä.

Korttimaksujen vastaanottamista varten yrityksellä on oltava kauppiassopimus. Meidän kautta voit tilata myös kauppiassopimuksen.

Maksupäätteen vuokraaminen on mahdollista myös messuille ja muihin lyhytaikaisiin tapahtumiin. Maksupäätteen voi vuokrata myös kausikäyttöön. Kausikäytössä olevan maksupäätteen vuokra-aikaa on helppo jatkaa soittamalla meille.

Olemme vuokranneet maksupäätteitä yli 10 vuotta. Pystymme toimittamaan maksupäätteet asiakkaalle joustavasti ja meiltä jokainen yritys saa henkilökohtaista palvelua. Puhelintukeen pääsee ilman jonotuksia ja soitamme takaisin puheluihin joihin emme pysty heti vastaamaan.

Meillä on tarjolla monenlaisia maksupäätteen vuokrasopimuksia ja jokaiselle yritykselle löytyy varmasti sopiva paketti.

Voit myös vuokrata maksupäätteen jatkuvaan käyttöön tai ostaa itselle.

Toimitamme maksupäätteitä koko suomeen. Kaikki maksupäätteet toimitamme käyttövalmiita. Maksupäätteemme on PCI DSS-standardin vaatimusten mukaiset.

 

Ajankohtaista!
Ajankohtaista!

Varaa nyt maksupääte talven tapahtumiin, alkaen 65€/kk

Ajankohtaista!
Ajankohtaista!

Nyt edullisesti talven tapahtumiin päätteet! Alkaen 65€/tapahtuma