Kausi- ja tapahtumavuokraus

Kausimyynnin laitteet kannattaa tilata hyvissä ajoin, jotta voimme toimittaa laitteet muutamaa päivää ennen käyttöönottoa. Erityisesti vilkkaimpina sesonkiaikoina, kuten kesällä ja joulun aikaan, kannattaa liikkeellä olla hyvissä ajoin, sillä kysyntää maksupäätteen kausivuokraukselle on tuolloin paljon.

Maksupääte kausikäyttöön

Maksupäätteen kausivuokraus tulee kyseeseen silloin, kun yrityksen myyntitarve on satunnaista tai kausittaista. Tällöin maksupäätettä ei tarvita vuoden ympäri, vaan pikemminkin vaikkapa vain kuukaudeksi, yhdeksi viikonlopuksi tai vaikka vain päivän ajaksi. Maksupäätteen kausivuokraus mahdollistaa myynnin tekemisen silloin kun se yrityksellesi parhaiten sopii.

Kun myyntitapahtumat ovat yksittäisiä tai satunnaisia, esimerkiksi pop-up-liikkeitä, messuja tai markkinatapahtumia, yrityksen ei ole kannattavaa ostaa maksupäätettä. Parempi ratkaisu on maksupäätteen kausivuokraus, jolloin laitteen voi vuokrata käyttöönsä esimerkiksi markkinoiden ajaksi, muutamaksi päiväksi. Mikäli maksupäätteen tarvitsee käyttöönsä vain päivän ajaksi, sekin onnistuu.

Joskus maksupäätteen tarve on kausiluontoista ja myynti sijoittuu esimerkiksi sesonkiaikoihin. Näissäkin tapauksissa paras vaihtoehto voi olla vuokrata maksupääte käyttöön sesongin ajaksi, vaikkapa muutamaksi kuukaudeksi. Maksupäätteen voi myös vuokrata käyttöön esimerkiksi koko kesäkaudeksi tai talvikaudeksi.

Maksupäätteen kausivuokraus ei katso vuodenaikaa, mutta ei myöskään myyntisijaintia. Jos yrityksesi lähtee esimerkiksi messuille toiselle puolelle Suomea, maksupäätteen kausivuokrauksella saat laitteen kätevästi mukaasi reissun ajaksi. Näin ollen kaupankäynti on jouhevaa myös silloin, kun myynti tapahtuu muualla kuin yrityksen kivijalkamyymälässä.

Miksi valita maksupäätteen kausivuokraus Kassapolarilta?

Meiltä voit vuokrata maksupäätteen haluamallesi ajalle. Joustavat vuokra-aikavaihtoehdot mukautuvat yrityksesi tarpeisiin. Voit vuokrata maksupäätteen käyttöösi puoleksi vuodeksi tai vaihtoehtoisesti vaikka vain yhdeksi päiväksi.

Myynti voi tapahtua siellä, missä haluat. Myyntipisteesi voi sijaita ihan missä tahansa: ulkona tai sisällä, kaupungissa tai vaikka keskellä metsää.

Olemme tehneet maksupäätteen kausivuokrauksen mahdollisimman helpoksi sinulle ja yrityksellesi. Toimitamme laitteet aina käyttövalmiina, joten sinun ei tarvitse ryhtyä asennus- ja päivitystöihin ennen myynnin aloittamista. Laitteet ovat erittäin helppokäyttöisiä ja mukana tulee selkeät käyttöohjeet, minkä lisäksi annamme tarvittaessa teknistä tukea puhelimitse. Toimintamme perustuu vahvaan osaamiseen ja meillä onkin yli 10 vuoden kokemus maksupäätteiden vuokraamisesta.

TeamViewer etätukeen Etätuki