Kassapolar ja Rakettitukku – pitkäaikainen kumppanuus

 Kategoriassa Asiakasreferenssit, blogi

Suomen Rakettitukun ja Kassapolarin yhteistyö on alkanut jo 2000-luvun alkupuolella, kun korttimankeleista tuli aika siirtyä eteenpäin maksupäätteisiin. Kumppanuudesta syntyi pitkä ja pysyvä. Rakettitukun liiketoiminta ajoittuu kahteen selkeään sesonkiin: venetsialaisten aikaan elokuuhun sekä pääsesonkiin vuodenvaihteessa. Maksupäätteitä Kassapolar toimittaa Rakettitukulle tällöin jopa 460 kappaletta.

Pitkän yhteisen historian myötä yritykset ovat oppineet tuntemaan toisensa hyvin. Ajoitukset ja toimintamallit ovat tiedossa molemmin puolin. Rakettitukun Pasi Seppälä kokee Kassapolarin suurimmaksi vahvuudeksi paikallisuuden ja joustavuuden.

”Saattaa tulla tilanteita, joissa tarvitsemme yllättäen lisää maksupäätteitä. Silloin voin soittaa Kassapolarille ja parhaassa tapauksessa saan laitteet käyttöön jo heti samana päivänä. Käyn joko itse hakemassa, tai ne saatetaan tuodakin minulle kotiin asti.”

 

Kassapolarin Erika Korkiakoski on samaa mieltä pitkän yhteistyön tuomista eduista.

”Pitkässä asiakkuudessa yhteistyö on mutkatonta ja tunnemme asiakkaamme tarpeet erittäin hyvin. Rakettitukun maksupäätteiden ohjelmointi onkin meille yksi vuoden merkkipaaluista. Ohjelmoimme laitteet itse, numeroimme ne oikeisiin toimipaikkoihin ja teemme testitapahtumat. Vuodenvaihteen sesonkia varten ohjelmointi aloitetaan jo lokakuussa!”

Pitkän yhteistyön myötä tutuiksi tullaan muutenkin kuin toimintatapojen osalta.

”Pitkäaikaiset asiakkaat koemme kollegoiksi, joiden kanssa välillä kerkeää jutella myös yleisesti yrittämiseen liittyvistä asioista”, Erika Korkiakoski kertoo.

 

Rakettitukku on ollut tyytyväinen asiakas jo toistakymmentä vuotta ja tulee olemaan sitä myös jatkossa.

”Vuosien varrella olen saanut tarjouksia, joissa luvataan edullisempaa palvelua, mutta ennemmin valitsen laadun ja toimivuuden”, Pasi Seppälä toteaa.

”Voin lämpimästi suositella Kassapolaria yrityksille, jotka tarvitsevat maksupäätteitä tai kassajärjestelmiä!”

Uusimmat julkaisut
TeamViewer etätukeen Etätuki