Kassajärjestelmät

Avain kannattavaan kaupantekoon

Toimitus ja asennus
Suunnittelemme ja toimitamme juuri sellaisen järjestelmäkokonaisuuden, joka palvelee asiakkaan tarpeita parhaiten. Asennamme kassajärjestelmän laitteet asiakkaan ympäristöön käyttövalmiiksi.

Koulutus ja tuki
Koulutamme kassajärjestelmän käyttäjät asiakkaan koulutustarpeen mukaisesti. Meiltä saat asiantuntevaa tukea ja neuvoja, tarvittaessa myös paikan päällä.

tehden_633x497
tehden_kassa

Tehden-kassajärjestelmä tehden (1)
 
Laadukkaat Tehden-ohjelmistot on kehitetty Suomessa suomalaisille yrityksille, ja ne sopivat sekä pienille että suurille yrityksille. Ohjelmistot tarjotaan pilvipalveluna: ei asennus- eikä aloitusmaksua, vain edullinen kuukausimaksu.
Eri aloille suunnatut ratkaisut sisältävät toimialan erityispiirteet huomioivia oivalluksia ja skaalautuvat yrityksen tarpeen mukaan. Kaikki kaupankäyntiin tarvittavat palikat on saatavilla pilvessä: kassa, ajanvaraus, laskutus, tuote- ja varastonhallinta, asiakashallinta, osto- ja myyntitilausjärjestelmä sekä verkkokauppa. Ja mikä parasta, kaikki ohjelmiston osat toimivat saumattomasti keskenään!
 
Lisätietoa  http://www.tehden.com/ohjelmistot tai soittamalla 050-557 6201 Ilkka Korkiakoski

 

Aures Sango

 

Winpos-kassajärjestelmä 
 
Winpos tarjoaa kassajärjestelmiä useille eri toimialoille. Meillä on yli 20 vuoden kokemus kassajärjestelmä- alalta ja ohjelmistojamme on kehitetty pitkään yhteistyössä useiden eri alojen asiakkaidemme kanssa. Kehitämme kassajärjestelmäämme jatkuvasti ja pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme aina parhaat mahdolliset työkalut liiketoiminnan tehokkaaseen ohjaukseen.
 
Lisätietoa http://www.winpos.fi/kassajarjestelmat/ tai varaa aika järjestelmän esittelyyn soittamalla 050-557 6201 Ilkka Korkiakoski

Viimeisimmät asennukset

Ajankohtaista!
Ajankohtaista!

Varaa nyt maksupääte talven tapahtumiin, alkaen 65€/kk

Ajankohtaista!
Ajankohtaista!

Nyt edullisesti talven tapahtumiin päätteet! Alkaen 65€/tapahtuma