Kassajärjestelmät

Toimitus ja asennus

Suunnittelemme ja toimitamme juuri sellaisen järjestelmäkokonaisuuden, joka palvelee tarpeitasi parhaiten. Asennamme kassajärjestelmän laitteet täysin valmiiksi omaan käyttöympäristöönsä.

Koulutus ja tuki

Koulutamme kassajärjestelmän käyttäjät koulutustarpeen mukaisesti. Meiltä saat asiantuntevaa tukea ja neuvoja, tarvittaessa myös paikan päällä. Asiakkaillamme on käytössä maksuton puhelintuki.

Tehden kassajärjestelmä
Tehden-kassajärjestelmä

Laadukkaat Tehden-ohjelmistot on kehitetty Suomessa suomalaisille yrityksille, ja ne sopivat sekä pienille että suurille yrityksille. Ohjelmistot tarjotaan pilvipalveluna: ei asennus- eikä aloitusmaksua, vain edullinen kuukausimaksu.

Eri aloille suunnatut ratkaisut sisältävät toimialan erityispiirteet huomioivia oivalluksia ja skaalautuvat yrityksen tarpeen mukaan. Kaikki kaupankäyntiin tarvittavat palikat on saatavilla pilvessä: kassa, ajanvaraus, laskutus, tuote- ja varastonhallinta, asiakashallinta, osto- ja myyntitilausjärjestelmä sekä verkkokauppa. Ja mikä parasta, kaikki ohjelmiston osat toimivat saumattomasti keskenään!

Lue lisää

Winpos kassajärjestelmä
Winpos-kassajärjestelmä

Winpos tarjoaa kassajärjestelmiä useille eri toimialoille. Meillä on yli 20 vuoden kokemus kassajärjestelmä- alalta ja ohjelmistojamme on kehitetty pitkään yhteistyössä useiden eri alojen asiakkaidemme kanssa. Kehitämme kassajärjestelmäämme jatkuvasti ja pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme aina parhaat mahdolliset työkalut liiketoiminnan tehokkaaseen ohjaukseen.

Lue lisää kassaratkaisuista myymälöihin tai ravintoloihin.

TeamViewer etätukeen Etätuki