Ilmaisia maksupäätteitä ei ole

 Kategoriassa blogi

Markkinoilla on tänä päivänä hurja määrä erilaisia maksupäätteitä ja niiden vuokrasopimuksia. On luonnollista, että huomio kiinnittyy ensimmäisenä edullisimpiin vaihtoehtoihin. Moni on varmaan huomannut, että yrittäjille tarjotaan jopa ”ilmaisia” maksupäätteitä.

Vaikka ilmainen maksupääte kuulostaa hienolta, ei se tosiasiassa ole mahdollista – eihän mikään yritys voisi toimia täysin ilman tuloja. Pääsääntöisesti maksupäätteen kuukausikuluihin vaikuttaa maksupäätelaitteen vuokrahinta, joka on jokin kiinteä hinta kuukaudessa. Tämä on myös meidän toimintamallimme. Vuokrahinta muodostuu sen mukaan, millainen maksupääte on kyseessä ja kuinka pitkän vuokrasopimuksen asiakas haluaa tehdä. Meidän valikoimistamme löytyy esimerkiksi useita erilaisia maksupäätevaihtoehtoja, jotka taipuvat yritysten erilaisiin tarpeisiin.

Vuokran lisäksi maksupäätteen käytöstä kertyy myös provisiokuluja. Jotta rahat siirtyisivät maksupäätteeltä yrityksen tilille, tarvitaan erillinen rahansiirtopalvelu eli kauppiassopimus. Kauppiassopimuksia on tarjolla monia erilaisia. Jotkut toimijat tarjoavat halpaa maksupäätteen kuukausivuokraa ja siihen omaa kauppiassopimustaan. Niin sanotun ilmaisen maksupäätteen kuukausikulut voivatkin nousta hyvin korkeiksi kalliin kauppiassopimuksen vuoksi. Jossain sopimuksissa provisiokulut pidätetään automaattisesti maksupäätteillä tehdystä veloituksesta, jolloin pienistäkin summista kertyy huomaamatta isoja kuluja. Yleisesti ottaen kauppiassopimuksen hintaan vaikuttaa se, kuinka paljon korttimaksuja yritys kuukaudessa ottaa vastaan.

Maksupääte on yritykselle usein elintärkeä laite. Jos se ei ole kunnossa, voi moni kauppa jäädä tekemättä. Tiedämme itsekin kuluttaja-asiakkaina, miten kiusallista se on, jos kortti ei toimikaan. Käteistä kun tulee kannettua mukana nykyään niin harvoin. Maksupäätteen kuukausikulut eivät siis ole kovinkaan suuret verrattuna sen käyttöarvoon. Jos hinta mietityttää, sitä voi verrata vaikkapa TV- ja suoratoistopalveluiden kuukausimaksuihin, jolloin huomaa, ettei kyseessä ole kovinkaan iso summa – etenkin jos sen jakaa erikseen jokaiselle käyttöpäivälle.

Siispä yrittäjä! Kun pohdit maksupäätteen vuokraamista, niin ota huomioon se, kuinka merkittävä laite maksupääte yritykselle tänä päivänä on ja onko sen vuokraaminen juuri se kohde, jossa haluat oikeasti säästää?

Maksupäätteitä on lukuisia erilaisia. Me autamme mielellämme sinua löytämään yrityksellesi sopivimman vaihtoehdon. Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää yrityksesi tarpeista!

Uusimmat julkaisut
TeamViewer etätukeen Etätuki