Café Villa Hannalan yrittäjä luottaa Kassapolarin kassajärjestelmiin

 Kategoriassa Asiakasreferenssit

Café Villa Hannala on Oulun Toppilansaaressa sijaitseva koko perheen kahvila. Sen laaja piha-alue ja upea 1800-luvun huvilarakennus luovat tunnelmallisen miljöön kahvihetkiin, lounaalle ja yksityistilaisuuksiin.

Toimivat maksupäätteet ja kassajärjestelmät ovat tänä päivänä edellytys liiketoiminnalle, kun käteisen rahan käyttö vähenee vähenemistään. Café Villa Hannalan yrittäjä Jaana Timonen, joka toimii myös toisen oululaisen kahvilan Café LillaRoosan yrittäjänä, oli tutustunut Kassapolarin laitteisiin jo edellisessä työssään. Käyttökokemus oli positiivinen, joten myös Café Villa Hannalan maksujärjestelmät hankittiin Kassapolarin kautta. Tällä hetkellä kahvilassa on käytössä kaksi maksupäätettä sekä Mando-kassajärjestelmä. Café LillaRoosa taasen on hyödyntänyt myös langatonta versiota maksupäätteestä taannoisessa kesäajan kahvilavaunussaan.

 

Joustavuutta ja nopeaa reagointia

 

Timonen on ollut hyvin tyytyväinen Kassapolarilta saamaansa palveluun. Laitteiden ja asioiden toimivuus on tärkeä kriteeri toimijaa valitessa, samoin kyky auttaa asiakasta:

”Kassapolarilla osataan etsiä asiakkaalle ja hänen liiketoiminnalleen juuri sopivat laitteet ja ohjelmat”, Timonen kertoo.

Kiitosta saa myös Kassapolarin joustavuus ja nopea toimintavalmius.

”Yrittäjän arki on sellaista, että asiat tapahtuvat ja niihin pitää reagoida nopeasti. Kassapolarille kun on tällaisissa tilanteissa soittanut, niin he ovat aina pyrkineet auttamaan mahdollisimman ripeästi ja kattavasti – heidän omista kiireistään huolimatta!”

 

Yrittäjät toistensa tukena

 

Kassapolarin Erika Korkiakoski kertoo, että yhteistyö asiakkaiden kanssa on ongelmanratkaisua ja yhteen hiileen puhaltamista. Sopivien maksupäätteiden ja kassajärjestelmien etsimisen lisäksi yhdessä voidaan pohtia myös työelämän muita kiemuroita.

”Jaana on asiakas, jonka kanssa kerkeää välillä vaihtaa ajatuksia myös yrittämisestä ylipäätään, sen iloista ja haasteista”, Erika toteaa.

Siinä missä Kassapolar tarjoaa asiakkailleen maksupäätteet ja kassajärjestelmät, on Kassapolarilla vastavuoroisesti tykätty hyödyntää myös asiakkaiden palveluita.

”Jaanalta ja Jenniltä on tilattu monet hyvät kakut omiin juhliin”, Erika kertoo.

Tutustu Café Villa Hannalaan tarkemmin heidän nettisivuillaan!

 

Uusimmat julkaisut
TeamViewer etätukeen Etätuki